Nobel Biocare implantati

Nobel Biocare vodeća je internacionalna tvrtka u proizvodnji stomatoloških medicinskih uređaja i globalni lider u estetskim i inovativnim rješenjima za dentalnu uporabu. Tvrtka je smještena u Švicarskoj i okuplja 2500 interdisciplinarnih i vještih zaposlenika širom svijeta, a temelji se na šezdesetogodišnjem iskustvu i kontinuiranom znanstveno- tehnološkom napretku. Njena vizija je unaprijediti kvalitetu života pacijenata svojim inovativnim proizvodima i uslugama.

Zašto ugraditi Nobel Biocare zubne implantate?

Implantati koje Nobel Biocare izrađuje u potpunosti su funkcionalni te pacijentima pružaju prirodan osmijeh koji traje doživotno, a upravo je ambicija brenda dizajnirati proizvod koji će trajati tijekom cijelog života. Tvrtka pruža najviše standarde kvalitete svojih proizvoda, te ima ISO certifikat koji obuhvaća širok spektar: kvalitetu, dizajn, proizvodnju, skladištenje, obradu narudžbi, okoliš, razvoj, marketing, prodaju te distribuciju. Nobel Biocare poznat je po suvremenoj implantološkoj metodi All on 4 te omogućava potpunu gornju i donju rekonstrukciju zubala s fiksnim zubnim mostom. Karakteristika ove metode je  da se obje proteze u čeljusti drže na po 4 implantata. Prigodna je za pacijente koji su izgubili zube ili dostatnu količinu kosti čeljusti za konvencionalne zahvate  zubnim implantatima.

Od kojih materijala se izrađuju Nobel Biocare zubni implantati?

Materijali koji su korišteni za izradu implantata posljednjih dvadesetak godina po sastavu su čisti titan i podvrgnuti su hladnim tehnikama rada da bi se postigla trajnost i izuzetna snaga, a upravo je ovaj materijal prednost nad drugim jeftinijim implantatima koji se nude na tržištu, koji su legure titana s neplemenitim metalima. Glavne prednosti još su biokompatibilnost, što znači da ne izazivaju alergijske reakcije i potpuno sraštavaju s kosti oseintegracijom. Brend ima asortiman dentalnih implantata na razini kosti i tkiva da bi bili prikladni za sve vrste kostiju, indikacije i operacije, a implantati su dostupni u raznim dimenzijama, duljinama i nadogradnjama. Svaki od njih je jedinstven u svojoj upotrebi, sigurnosti i prilagodljivosti te poboljšava nježnost  prema mekim i tvrdim tkivima kao i očuvanje koštanog tkiva. Na tržištu je prisutno nekoliko vrsta Nobel implantata:

NobelActive: visoko je stabilan zbog najsuvremenije površinske tehnologije koja sadrži svojstva kondenzacije kosti te omogućuje optimalno postavljanje i u zahtjevnijim situacijama mekog tkiva.

NobelReplace: omogućuju pojednostavljene postupke implantacije i nude estetsko rješenje za za sve indikacije. Tijelo implantata oponaša oblik prirodnog korijena zuba osiguravajući visoku stabilnost.

NobelSpeedy: odlikuje ga poseban dizajn za pružanje vrhunske inicijalne stabilnosti za maksilarne meke kosti. Konusnog je dizajna i idealan je za neposredni učinak. Originalan je i široko dokumentiran implantat za tretman All on 4.

Branemark: najvažniji i najviše znanstveno dokumentiran sustav implantata korišten posljednjih četrdesetak godina. Implatati su dostupni od 7 – 52,5 mm duljine, sa uskim i širokim platformama.

NobelZygoma: nudi alternativne mogućnosti liječenja za tešku maksilarnu resorpciju bez presađivanja kostiju

NobelParallel Conical Connection: jednostavan u dizajnu i primjeni, nudi izvanrednu fleksibilnost te omogućuje univerzalnu upotrebu kod svih kvaliteta kostiju te širokog raspona indikacija.

Kontaktirajte nas

    Korištenjem ovog obrasca pristajete na uvjete korištenja internet stranice te potvrđujete da ste upoznati s zaštitom podataka www.cdmz.hr


    Stojimo Vam na usluzi



    Kontakt:
    Tel: 023/77 99 39
    E-mail: info@cdmz.hr


    Adresa:
    Ul. postrojbi specijalne policije 21,
    2300, Zadar


    Radno vrijeme:
    PON-PET: 08 - 20 sati
    SUB: po dogovoru


    Odjaviti se možete u svakome trenutku. Pročitajte više o načinu na koji se koriste Vaši podaci na poveznici.

    © 2024 Centar dentalne medicine Zadar
    Nazovite nas
    Kako do nas